Maandelijks programma

mei 2024 | Aflevering #19
Meer informatie

Radio OhKaai is het radiostation in de Noordwijk van Brussel, tussen het Noordstation en de kanaaloevers. Maar wat is de geschiedenis van dit kanaal, van deze Zenne die Brussel in tweeën snijdt? Wat betekent het voor de Brusselaars en wat hebben ze erover te zeggen? Luister naar de verhelderende getuigenissen van Benjamin Delori (BRAL), Martin Rosenfeld en Charlotte Tiberghien (IEB) en die van buurtbewoners, ontmoet in het Zennepark, op het oude traject van de rivier.

Aan het einde van het programma, een paar dagen voor het begin van de festiviteiten, brengen we je de laatste van onze capsules achter de schermen over de Zinneke Parade. Afspraak op de soumonce in Elsene voor een generale repetitie die ons nog ongeduldiger maakt voor 1 juni !

© Delphine Mathy


Luister

Gerelateerd podcast
4th zaterdag of the month — 20:00
Radio OhKaai is het radiostation uit het noorden van Brussel, uitgenodigd door Radio Campus om uit te zenden in de vriendelijke zendgolven van het zuiden van de stad. Kom elke vierde zaterdag van de maand langs en maak kennis met een buurt die leeft, overleeft en dingen te zeggen heeft!
Meer informatie
Top Image
illustration-image
Laat ons weten wat je ervan vindt.