Maandelijks programma

zaterdag 27 jan | Aflevering #15
Meer informatie

Er wordt veel gepraat over stedenbouw, sociale en milieukwesties als het gaat om het deel van Brussel dat grenst aan het kanaal. Maar dan zou je vergeten dat het ook de plek is om je eigen voedsel te verbouwen!

Deze maand ontmoette Radio OhKaai Sarah Vanagt, die achter de dubbeltentoonstelling Les Porteurs / Les Modèles zit, te zien in Kanal in januari. Maak je geen zorgen als je het gemist hebt, Sarah en de Brusselse jongeren die met haar werkten zullen terugblikken op het ontstaan en de productie van het project(en). We maakten ook van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over de bouwwerkzaamheden van Jean-François Leconte, secretaris-generaal van Kanal.

Ontdek aan het einde van het programma de eerste capsule gewijd aan de laatste maanden van de voorbereidingen voor de Zinneke Parade.

Geniet van de voorstelling en tot binnenkort in de Noordwijk !


Podcasts

Gerelateerd podcast
4th zaterdag of the month — 20:00
Radio OhKaai is het radiostation uit het noorden van Brussel, uitgenodigd door Radio Campus om uit te zenden in de vriendelijke zendgolven van het zuiden van de stad. Kom elke vierde zaterdag van de maand langs en maak kennis met een buurt die leeft, overleeft en dingen te zeggen heeft!
Meer informatie
Top Image
illustration-image
Laat ons weten wat je ervan vindt.